2009.06.04.
19:13

Írta: Mo21

Fidesz gyilkos választási szlogen – Elég! Belőletek is!

Az Indexen megjelent egy összeállítás a választási plakátokról. Bárki bármit is mondjon a legszánalmasabb kampány az LMP-é volt. (az MDF szoros versenyével) Az LMP biztos jót akar, de ez nem derül ki, tehát olyan mintha nem akarna semmit. A párt igazából nem is létezik, csak néhány ember fejében. Az még önmagában nem lenne baj, ha nem lenne üzente, de, hogy nem létezik, komoly gond. A Fidesz csak létezik, és lám, már lassan nincs olyan nagy szám, amivel a népszerűségük leírható. Az LMP-ben, állítólag sok értelmes ember van, ennek ellenére, eddig csak komplett hülyeségekkel érték el az ingerküszöbömet. A híradóba például azzal kerültek be, hogy egészséges élelmiszert kéne ennünk. Ez a legzombibb politikai üzenet, amit éltemben hallottam. Próbáltam a programjukat is elolvasni, de halál unalmas volt, mint minden program, kivéve Obama-é. Mert ő csak kétszavas mondatokat írt. Az LMP aberrációja és extrémitása, hogy van programja, de semmi mása, ő bizonyítja, a Fidesz tételét, hogy a program kontra produktív a magyar politikában. Igaz az LMP-ről azt sem tudja senki, hogy van programja, mert valószínűleg 100-200 embernél többen nem próbálták elolvasni. Ezek is a programalkotók családtagjai közül kerültek ki vagy mazohisták lehettek. A programjuk egyébként is egy zöld-libeláris katyvasz, amiből nem lesz erős Magyarország.
Pedig nevükből már önmagában következne választási üzenetük. Lehet Más a Politika. Ez bizony egy elit ellenes név, és ez ma az egyik legkelendőbb üzenet lehetne, ha valaki ütősen képviselné. Ezért elitellenes üzenet kellett volna, mégpedig markáns, amire felkapják a fejüket az emberek. A Jobbikban is elitellenes erőt látnak a szavazók, bármennyire is szeretnénk azt gondolni, hogy csak a rasszizmus miatt szavaznának rájuk. Ők valamilyen érthetetlen okból nyilvánosan nem támadják a Fideszt, csak a neten. Ha ezt tennék, még 5 százalékot szerezhetnének.
Az LMP-nek, az értelmiségi hümmögés helyett, egy nagyon egyszerű üzenettel kellett volna előállnia. Most, amikor már nem tudják használni, adok nekik egy ilyen szlogen.
Elég! Belőletek is!
Ennek még egy előnye lett volna. A Fidesz kampánycsapata kardjában dőlt volna, így tőlük is megszabadultunk volna, és nem kéne a marhaságaikat tovább eltűrnünk.

3 komment

Címkék: választás fidesz jobbik ep plakátok lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszag21.blog.hu/api/trackback/id/tr621163937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrenalin85 2009.06.07. 00:41:14

Magyarország 21!

Most regisztráltam,mert nagyon tetszenek az írásaid.Szóval most már 200+1 ember olvassa a blogodat!:)
Nehéz úgy kampányolni,hogy az adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati Tv-ben bérelt helye van Gusztos Péternek,Horn Gábornak,Lendvai Ildikónak...
A Rtl Klub-on a Híradónak nevezett búlvárkatyvasz előtt szarrá nyomatták az SZDSZ provokatív kampányfilmjét,de a Jobbikét és az LMP-jét sehol.
Az LMP egy dologra jó:elvisz jó pár liberális szavazatot.(kinek lehet vajon ez az érdeke?vagy túlkombinálom?)

Az is jó lett volna,ha összejön az élő EP vita,de erre sem került sor(ilyen formában).
Egyébként a Duna Tv honlapján fent van a teljes vita.
Természetesen a Fidesz nem ment el (talán nem akart a kispártoknak reklámot csinálni?Élőben azért milliók nézték volna...),és az MCF Roma sem vett részt rajta.Így volt egy vita 5 baloldali ember és 1 jobbos között.Kíváncsi vagyok,hogy neked,hogy tetszett!?

Érdekesnek találtam,hogy a Jobbik és a Munkáspárt szinte ugyanazokat a populista,demagóg dumákat mondta.Teljesen megegyezett.
Szerintem Bokros volt a legjobb(és ezt Jobbikosként mondom),de ez az én véleményem,kíváncsi vagyok a tiedre!?

üdv

Mo21 2009.06.07. 10:16:39

@Adrenalin85: Köszönöm, szépen. Elküldenéd a vita linkjét, mert nem találom.
süti beállítások módosítása